TĂ€vlingen

Beat the Mountain Àr en utmaning för ALLA. MotionÀrer och elitidrottare. VÄr vision Àr att skapa en utmaning som passar alla. Hindren skall vara utformade sÄ att alla klarar dom men med val pÄ svÄrighetsgrad. MÄlet skall vara att just komma i mÄl. Vi jobbar efter ett koncept dÀr kost, utrustning och trÀning hör ihop. Se lÀnken Kost & TrÀning samt Utrustning.

Loppet kommer att gÄ i BorlÀnge den 13 oktober 2018. Första start berÀknas till kl 10.30. För deltagare som behöver boende hÀnvisar vi till Quality Choice Hotell Galaxen i BorlÀnge. Ange ditt startnummer vid bokning för att ta del av ett mycket fördelaktigt erbjudande. Transport till och frÄn hotellet kommer att finnas för boende pÄ Quality Choice Hotell. För all bokning ring 0243-216000 eller maila g.galaxen@choice.se. Detta för att kunna utnyttja special erbjudandet.

Vid tÀvlingomrÄdet, Nybroberget, kommer parkeringsmöjligheter finnas. En parkeringsavgift pÄ 40 kr betalas pÄ plats. Vid start och mÄlomrÄdet sker nummerlappsutdelning. För att undvika komplikationer se till att vara ute i god tid innan start.

PublikomrÄdet kommer att finnas i anknytning till start och mÄlomrÄdet dÀr publiken har chansen att se deltagarna klara av olika hinder. Vi ser helst inte att publik söker sig sjÀlva efter banan dÄ vi behöver vÀgar och stigar för olika slags transporter.

Vid publikomrÄdet finns toalettmöjligheter samt sjukvÄrdstÀlt.

Du bör inte deltaga i tÀvlingen om du har hjÀrtproblem eller andra hÀlsobesvÀr.

Om du under loppet gör dig illa Àr det din egen sjuk och olycksfallsförsÀkring som gÀller och vi rekommenderar varje deltagare att höra med sitt försÀkringsbolag ang. villkor.

Beroende pÄ ditt mÄl och hur din trÀningssituation ser ut och att vi alla har olika förutsÀttningar sÄ kommer Beat the mountain vara olika jobbigt för er. Det krÀvs en viss mÄn av smidighet. Du behöver ha en viss styrka och framför allt en viss mÄn av uthÄllighet. Ju bÀttre förbered man kommer ju roligare blir det!

Vi samarbetar med MÄ BÀttre och kommer fram till tÀvlingsdagen att köra sÀrskilda BTM trÀningar dÀr fokus ligger pÄ syreupptagningsförmÄga och att kunna arbeta med ett konstant motstÄnd under lÀngre tid.